Aalborg

Antallet af ledige erhvervslokaler i Aalborg falder

Ålborg Havn; Flere erhvervslejemål udlejes i Ålborg beliggende nær havnen i større industriområde, og tilbyder både kontorer, lager, værksteder, kontorhoteller, co-working og mødelokaler

Guiden til erhvervslokaler i Aalborg
Leder du efter erhvervslejemål i Aalborg?

Ålborg er Danmarks tredje største by, med mere end 200.000 indbyggere fordel på flere forskellige byområder. Byen var originalt formet af flere mindre købstæder, som i løbet af 1300-tallet smeltede sammen og formede en fælles by. Ålborg udviklede sig som følge af adgang til havet, fjord og herved både nem adgang til Vestsverige, Norge, Sjælland, Tyskland og England. Udviklingen i Aalborg vandt for alvor frem som handelsstad under Hanseforbundet, som følge af deres adgang til havet og det kongelige privilegium som havn in løbet af 1400-tallet.

Siden 1400-tallet for Aalborgs erhvervsliv begyndte at tage fart, har byen udviklet sig meget. Dette ses blandt andet ved en meget lav tomgang vedr. erhvervslokaler og lejemål i og omkring Aalborg. 

Mens tomgangen (lokaleledigheden) er over 12 % i Hovedstadsområdet, er det dynamiske miljø i Nordjylland godt for virksomhederne. Virksomhederne og udlejerne er innovative omkring løsninger for udlejning af de ledige erhvervslejemål, hvilket er hvorfor tomgagen kun er omkring de 3 %.

Dog medfører dette også, at næsten 300 erhvervslejemål er ledige i Nordjylland, mens ledigheden i og omkring Aalborg udgør cirka halvdelen af de tomme tomme erhvervslejemål i Nordjylland. Med andre ord, burde du kunne indgå gode aftaler med udlejerne i området, vedrørerende erhvervslejemål.