Kategorier
nyheder

5 tips til at finde det rette kontorlejemål

At finde det rette kontorlejemål er ikke altid en nem opgave, og der er mange ting, du skal tage stilling til, når du beslutter, hvor dit nye kontor skal ligge. I dette indlæg hjælper vi dig godt på vej mod at finde de helt rigtige lokaler til din virksomhed, så du er klar til at træffe din beslutning. Med vores fem tips til at finde det rette kontorlejemål er du godt på vej mod at finde det bedste kontor til dig og dine ansatte.

1. Lokation

Når man kigger efter kontor til leje, har den fysiske placering af kontoret selvfølgelig en altafgørende betydning. Når du kigger efter en god lokation, kan du bl.a. se på kontorets nærhed til transportmuligheder såsom motorvej eller offentlig transport, f.eks. nær en togstation. Dette gør det nemt for både dig og dine ansatte at komme til og fra arbejde. En god lokation med god tilgængelighed er en endnu større fordel, hvis du ofte får kundebesøg på kontoret.

2. Tænk på indretningen af kontoret

Det rette kontorlejemål bør have en fysisk indretning, som passer til din virksomheds arbejdsgang. Sætter du høj pris på et åbent kontormiljø, hvor du og dine ansatte kan være til stede i samme rum, bør du selvfølgelig kigge efter erhvervslokaler med åbne rum og få vægge. Er der i stedet brug for en opdeling af forskellige afdelinger, kan du kigge efter mere opdelte lokaler.

3. Det fysiske arbejdsmiljø har stor betydning

Når du vurderer et kontor til leje, er det vigtigt at indtænke, hvordan det fysiske arbejdsmiljø vil være i lokalerne, og om det lever op til lovgivningen for arbejdsmiljø. Et kontor med masser af lys kan f.eks. skabe en bedre trivsel for dine medarbejdere. Mulighederne for at regulere temperaturen har også stor betydning, så det hverken bliver for koldt om vinteren eller for varmt om sommeren. Du bør derudover indtænke tilgængeligheden for handicappede, især hvis du også modtager kundebesøg regelmæssigt.

4. Passer kontorlejemålet til dit brand?

Dit kontorlejemål kan blive en vigtig del af dit brand, hvis du vælger lokaler, som passer til din virksomheds image. For nogle virksomheder vil en ældre ejendom passe bedre til brandet, mens andre vil være bedre stillet med en nybygget og moderne ejendom. Overvej, om erhvervslokalerne matcher med din virksomheds brand, og om du eventuelt kan benytte det som en vigtig del af din branding.

5. Opvej prisen i forhold til lokationen

En god fysisk placering kan være en fordel for dit kontorlejemål, men du bør også overveje, hvor stor betydning lokationen har i forhold til prisen. Er det nødvendigt at have et kontor centralt i København, eller kan din virksomhed sagtens fungere med et kontor i udkanten af byen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *